mandag 30. mars 2009

Crop Night på Minneriket


DA var det på tide å oppdatere litt her, kanskje.. Etter en minnerik helg med Crop Night på Minneriket, så ble det scrappet hele tre kort og en LO her! At jeg i tilleg vant en RAK-pakke på minnelottoen var jo bare ekstra hyggelig! LO'en er til et prosjekt jeg har og vises ikke frem før om en måneds tid. ;)) Men kortene kan jeg dele med dere.
Vårlig kort med blomster som hovedtema. Bildet er printet ut på papir.
Og slik ble det inni.
Det er jo ikke til å legge skjul på at jeg har mye jobb fremover med konfirmantkort og andre konfirmantprosjekter og endelig fikk jeg startet! Oppgaven var å bruke gult og grønt som hovedfarger.
Jeg har aldri laget kondolansekort før, så dette ble spesielt. Oppgaven var å bruke noe resirkulert og/eller noe fra restebunken. Motivet er stemplet på Glossy papir med alcohol ink som bakgrunn ( fra mitt første treff på Setermoen, da alle var gått hjem utenom meg og komiteen. *fniser*)

Kjempestas med slike helger der man virkelig får scrappet litt. Jeg ser at kortbunken trenger seriøst påfyll, så jeg håper at jeg får scrappet litt i påskeuken. Snart påskeferie!!!! Jippi!

6 kommentarer:

 1. Så flotte kort, Lisa!
  Skjønner at vi snart må ha et nytt treff der vi leker litt med alkoholblekk eller noe annet spennende ;-)

  SvarSlett
 2. Så herlige kort, likte spesielt det øverste!
  Håper vi snart ses på treff igjen- har vært et dårlig scrappeår for min del,. men jeg satser på bedre tider:)

  SvarSlett
 3. Da har jeg lagt noe til deg i bloggen min jeg hihi:)

  SvarSlett
 4. Takker og bukker. Det blir en spennende tid. Har brukt litt tid på å fordøye det hihi. Regner med at jeg og KAtrine dukker opp i Lavangen i slutten av mnd:) See you there!!

  SvarSlett
 5. Lekre og vårlige kort du har laget. Festlig motiv på det nr 2. Likte så godt alle fargene "bak" motivet på kort nr 3. Hvordan har du laget det tro?

  SvarSlett
 6. Takk, Linn Kristine! Bakgrunnen på det siste er laget med alkoholblekk fra Ranger på glossy papir. En spennende teknikk som jeg fikk prøve på st treff. ;)

  SvarSlett