mandag 9. mars 2009

To i utgangspunktet like brettekort..

Bare for å forsøke å være litt effektiv, som jeg ser noen er på treff, så tenkte jeg å forsøke meg med å sette opp to like kort, men med forskjellige trykk. Moro å se hvor forekjellige de egentlig ble da. :) Jeg har falt litt for denne bretteteknikken, enkel og dekorativ. Ellers så ser jeg at det er ganske mye besøk fra det store utlandet på bloggen her, så kanskje jeg må bli internasjonal i språkføringen også..? How about it? Blogging in English?


7 kommentarer:

 1. ÅÅ! Så fine kort Lisa!
  Herlig friske farga!! :D
  God klem te dæ!

  SvarSlett
 2. åj, så fin :) trur æ må rusle opp på mitt nye scrapperom å prøve den formen på kortet.. hehe, du fikk forresten rett ja- det ble vel et scrapperom og ikkje kontor ;)
  du, lurte på om du hadde tips til kordan farga en kanskje kunne kjøpt i distress ink? hadde litt løst å prøve å teste litt med sånne..
  Christine

  SvarSlett
 3. Ja, hadde jeg ikkje rett, ja! haha ;) Scrapperom er tingen, Christine! De distress refillene jeg synes er mest anvendelig og greie å starte med er walnut stain (brun), faded jeans (blå), tattered rose (hudfarge) aged mahogany (rød) og black soot (grå/sort) og kanskje peeled paint (grønn) hvis det er juletrykk som skal til pers. Milled lavender (lilla) er også fin!
  Bare å prøve! Kanskje vi må ta en scrappedag.... *Klem*

  SvarSlett
 4. Flott blog og herlige kort. Må stikke innom her oftere ser jeg! Skal se om jeg har det på lista, hvis ikke, skal jeg legge deg til for her er det masse fint å se på!

  Masse klemmer fra
  Maria

  SvarSlett
 5. Hei snuppa!

  Ligg nåkka te dæ i bloggen min!

  *klæmma*

  SvarSlett
 6. Så herlige farger på disse kortene!
  Den brette teknikken er skikkelig stilig.

  SvarSlett