søndag 15. april 2012

Råååååsa babykort.

I kveld kl. 22.00 trekker jeg to stykker som vinner hver sin gave her fra bloggen min. Enda litt tid for å være med! HER er innlegget med hva du kan gjøre for å¨være med.
Kjempekoselig å lese så mange gode kommentarer og jeg skal ta turen innom hver og en av dere som legger igjen spor her, og kikke på deres blogger og kreasjoner etterhvert.

I går fikk jeg produsert en god del kort, og det ble mye rosa. Jeg skal ha bod på en lokal sommerfestival, så da må jeg tenke litt fremover når jeg lager kort, slik at jeg får fylt opp min slunkne kortboks litt etter litt. Jeg har iallefall en motivasjon som driver meg fremover.

Så da ble det rosa i går da jeg fikk hurtigbestilling på dåpskort. :) Og igjen, noen er like i utgangspunktet, men blir ulike til slutt, mens andre er ulike i papirvalg, men settes opp noenlunde likt.

Jeg lager de noe enkle, men med plass til å gjøre de mer personlig hvis kjøper ønsker det.
Det er ofte fint å få på navnet og kanskje en spesiell dato til mottakeren.

Dåpskortene og konfirmasjonskort jeg har laget på bestilling legges ut senere, jeg vil jo at mottakere skal se de først IRL. :)

5 kommentarer:

 1. Jøss, for en produksjon. De to siste var bare rålekre. :-) Her er det andre sysler, holder på å legge fliser over benken på mitt nye kjøkken... - men jeg tenker på alle kortene jeg gleder meg til å lage :-)
  Ser forresten av bloggen din at vi er "naboer" - jeg bor i Nordland. Det går sakte mot vår her hos oss, men det er fremdeles en god del snø i hagen. Ønsker deg en fin søndag!! :-)

  SvarSlett
 2. Så mye flott du har fått laget Lisa. Her er det lite produksjon dessverre. Men håper å få kommet igang med noen konfirmasjonskort. Begynner å bli tiden for det:)

  SvarSlett
 3. OH, så många underbara söta babykort i ljuvlig rosa färg!

  SvarSlett
 4. Jeg er ny i blog-systemet, og når jeg søkte etter kort kom bl.a din blog opp. Kjempefine kort du lager, denne bloggen vil jeg gjerne følge:-)

  SvarSlett
 5. Nydelige kort med så yndige motiv :)

  SvarSlett