mandag 30. mars 2009

Crop Night på Minneriket


DA var det på tide å oppdatere litt her, kanskje.. Etter en minnerik helg med Crop Night på Minneriket, så ble det scrappet hele tre kort og en LO her! At jeg i tilleg vant en RAK-pakke på minnelottoen var jo bare ekstra hyggelig! LO'en er til et prosjekt jeg har og vises ikke frem før om en måneds tid. ;)) Men kortene kan jeg dele med dere.
Vårlig kort med blomster som hovedtema. Bildet er printet ut på papir.
Og slik ble det inni.
Det er jo ikke til å legge skjul på at jeg har mye jobb fremover med konfirmantkort og andre konfirmantprosjekter og endelig fikk jeg startet! Oppgaven var å bruke gult og grønt som hovedfarger.




Jeg har aldri laget kondolansekort før, så dette ble spesielt. Oppgaven var å bruke noe resirkulert og/eller noe fra restebunken. Motivet er stemplet på Glossy papir med alcohol ink som bakgrunn ( fra mitt første treff på Setermoen, da alle var gått hjem utenom meg og komiteen. *fniser*)

Kjempestas med slike helger der man virkelig får scrappet litt. Jeg ser at kortbunken trenger seriøst påfyll, så jeg håper at jeg får scrappet litt i påskeuken. Snart påskeferie!!!! Jippi!

lørdag 28. mars 2009

En koselig Award!

Jeg er så heldig og har fått min første award fra Evy-Kristin! Tusen takk, snille deg! Og den fortjener du i fra meg også! *stor klem*


Denne award'en må jeg sende til noen herlige bloggvenner: Turid Mari og Katrine fordi de er flinke til å kommentere både i bloggen her og andre forum jeg poster på. Dessuten er de utrolig trivelige å være sammen med på treff! Håper at det ikke blir så lenge til neste gang vi sees!

Jeg har ikke vært den flinkeste bloggeren i det siste, men jeg håper på at det kan rette seg snart. ;) Palmehelgen er det mulighet for et lite scrappemøte i Gausvik, en scrappevenninne har "bestilt tid" til kjøkkenbortreff her hos meg i påskeuka og helgen 25. -26. april er det planlagt treff i Lavangen. Planene er der og jeg har mange konfirmasjonskort og prosjekter å gjennomføre, så det er bare å finne tiden!

Tusen takk til alle som kikker innom bloggen her, det er så hyggelig!

mandag 9. mars 2009

To i utgangspunktet like brettekort..

Bare for å forsøke å være litt effektiv, som jeg ser noen er på treff, så tenkte jeg å forsøke meg med å sette opp to like kort, men med forskjellige trykk. Moro å se hvor forekjellige de egentlig ble da. :) Jeg har falt litt for denne bretteteknikken, enkel og dekorativ. Ellers så ser jeg at det er ganske mye besøk fra det store utlandet på bloggen her, så kanskje jeg må bli internasjonal i språkføringen også..? How about it? Blogging in English?


søndag 8. mars 2009

Nye kort fra treff

Forrige helg var det samlet 17 scrappeglade jenter i Lavangen for et trivelig treff! Min produksjon der ble tre LO'er, fire kort og starten av ei stjernebok. Ganske fornøyd for å si det slik!
Var litt i bryllupsmodus, svigerinnen giftet seg 6. mars, så det ble litt bryllupskort og litt annet.
Kjempemoro med disse brettekortene, lette å lage og veldig dekorative. Fikk endelig handla brun staz-on, så trykkingen gikk som en lek! Takk til Turid Mari, Katrine og Marita for lån av disse flotte stemplene. *klem*

Brettekortet inni:
Et criss-cross kort:


Dette er laget som en lift av Eli Sørtun Dahls LO "en god klem".

Jeg skal prøve å være flinkere å oppdatere bloggen min, bare jeg får tak i datamannen som "fikset" maskinen min, for maken til "fiksing" skal man lete lenge etter.... Håper på bedre bloggtider. ;D