tirsdag 11. august 2009

Bursdag - and candy for you!I dag fyller jeg år og siden jeg har fått så mye fint allerede, så har jeg lyst til å gi en liten scrappepakke til en av dere som er innom bloggen min frem til fredag. Jeg har funnet frem litt scrappegodis: knapper og metallpynt, noen stempler og journalingark, tickets og diverse annet snadder. Jeg legger i litt utover i uken, for jeg holder på å sortere litt i sakene mine her, så hvem vet hva annet som kan dukke opp... ;))

Det jeg vil at du skal gjøre for å være med på trekningen er å kikke litt her hos meg og si litt om hva du liker med mine prosjekter. Hvis du har egen blogg kan du gjerne skrive litt om bloggcandyen min, men det er ikke et kriterie. Alle som har lagt igjen en kommentar eller flere før fredagen er omme, er med i trekningen. :)

6 kommentarer:

 1. Først og fremst vil jeg gratulere deg med dagen! Ha en super dag!

  SvarSlett
 2. GRATULERE MED DAGEN ! :D
  æ syns du lage veldig masse flotte kort, i spreke og "moderne" farga :) kortan dine e åsså vældig "moderne" av sæ, og du har veldig stor spredning på kortan, dvs at det e stor forskjell på dem. i tillegg e du veldig flink å lære bort nyttige ting (sånn som kordan vei du skal skjere arket;))
  ~ Ida ~

  SvarSlett
 3. Heisan! Jeg vil bare gratulere deg masse med dagen :D

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med dagen! :) Syns du har en rålekker blogg, i tillegg til til det så lager du de lekreste kort! ;) Hilsen en av de sorte fårene hehe!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen Lisa! Så snill du er som gir pakke vekk i anledning dagen:)
  Jeg syns du er utrolig flink til å bruke moro stempler og samtidig lage kort som er morsomme og fargerike, noe soom setter et personlig preg til den som skal motta kortet:) Flink er du og jeg håper snart vi kan møtes å scrappe sammen igjen:)

  SvarSlett
 6. Hallois Lisa og gratulere så mye med dagen din i går. Synes at alle kortene dine e kjempeflotte jeg. Er innom rett som det er å ser etterhvert som du legger ut nye kort, men eg e ikke flink til å gi komentarer.
  Stor forsinket bursdagsklem fra "tante Sissel"

  SvarSlett