tirsdag 13. januar 2009

Min aller første sukkersøtt-utfordring, #23


I dag har jeg fått tid til å pusle med ett kort.

Ble inspirert av vintage-oppgaven, utfordring # 23, på sukkersøtt-bloggen og det var virkelig en koselig oppgave. Ikke helt den stilen som faller meg lettest, men litt utfordring er bare moro. :)
Jeg har brukt arket Rue-Oldfashioned dra Dream Street Papers som basis, MMs Paperie Rouge & Mocha som bakgrunn og ark fra Tilda Papercraft som fotomatte under vintage klistermerket som jeg har fått i en RAK. Litt røffe kanter med Dark brown Fluid Chalk. Kaiserkraft perler i de små Prima Petities sammen med blomster fra Kremmerhuset. Litt glanspapir fra en gammel skuff har fått en omgang glitter (som alltid vises dårlig) og glitter på primablomstene også. Tekst fra Papirdesign.
Litt hipp som happ hva som havnet på denne virker det som.... :D
Takk for koselige kommentarer i bloggen her. Jeg har ikke postet link så mange steder, så det var overraskende at flere av dere hadde funnet veien hit. *søte damer!*
Katrine, det er helt ok om du vil linke hit fra bloggen din! Da håper jeg at jeg kan gjøre det samme med din.
Det er travle uker fremover og mye annet som skal gjøres, men om 11 dager skal jeg på scrappetreff til Gausvik, utenfor Harstad, og det gleder jeg meg stort til!
Dagen etter skal vi være faddere til ei lita jente i familien og da må det nok scrappes litt, og tre uker etterpå skal vi være faddere på vårt vakre tantebarn og selvsagt må det bli ett lite scrapeprosjekt til da også. Det forventes liksom... ;))

7 kommentarer:

 1. Så nydelig vintage-kort:=)

  SvarSlett
 2. Nemmen heiiii!!!
  Så hyggelig at du har fått dæ blogg! Har lagt dæ te i lista mi! :)

  SvarSlett
 3. Nyyydelig kort!! Så fin og harmonisk sammensetning av farge! Takk før at du deltar!
  (Gosj så formelt det hørtes ut når æ skreiv det til dæ!) ;)

  Klem!!

  SvarSlett
 4. Oj, en ny blogger.. Er helt ny i denne verden jeg også, men laget meg en blogg av samme grunn som deg, ser jeg... Føler meg både litt "gammel" og på gyngende grunn, men tenåringssønnen syntes mor var liiiiiitt kul, så da er det vel bare å henge på... ;-) Kjempenydelig kort du har laget!

  SvarSlett
 5. Vakker kort, dette må du fortsette med!

  SvarSlett
 6. Synes tittelen på kortet ditt passet midt i blinken ;) alt var harmoni her - fargene og detaljene og måten du hadde brukt det på - virkelig et nydelig kort!

  Flott at du ble med på denne utfordringen, ingen grunn til å la det ble med denne?
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 7. Dette var bare helt nydelig! Du har holdt det i veldig harmoniske farger og bildet er kjempesøtt!

  Klem fra
  Camilla

  SvarSlett