onsdag 20. oktober 2010

Tilbake igjen.

Da er det bare å innse at trøttheten jeg slet med tidligere i sommer hadde sin svært så naturlige forklaring. Her blir det nemlig familieforøkelse i februar! :) Med bare tenåringer i huset, så blir dette svært så nytt og spennende. ;) Så langt forløper alt fint og vi gleder oss!

På scrappefronten har det blitt puslet litt og jeg fikk gjort masse på scrappetreff i Målselv tidligere i høst, så jeg har mye å vise dere. Jeg ser jo at noen kikker innom her jevnlig, selv om det har vært stillstand på oppdateringene her og det er bare å takke for at dere fortsatt er nyskjerrige på produksjonen her.

I dag kan jeg vise frem et staffilikort som jeg laget til minstemann i huset til 13-årsdagen. Lyseblått er herlige farger å scrappe i og disse arkene er bare herlige!
Til avgangsklassen min laget jeg 4x4 kort til alle med bilde av hver enkelt på forsiden. Det ble hele 16 stykker, det. ;) Siden jeg ikke kan vise alle bildene, så kan jeg vise dere produksjonen, med ett kort i front, så dere får ett inntrykk. Kortet i forkant var forresten til min lillesøster som jeg også var lærer til. :)

4 kommentarer:

 1. der var du endelig tilbake!! har venta i spenning :-) men jeg skjønner at du har litt av hvert å holde p m ellers og da! skjønne kort du har laget, Lisa - som vanlig!!!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med familie forøkelse i februar:-)
  Kjempe koselige! Håper formen er bra.
  Nydelige kort du har laget.

  Klem Laila.

  SvarSlett
 3. Så flott å se at det var oppdatering her... har jo venta på når du skulle skrive om familieforøkelsen. Det blir spennende! Her er det og lite produksjon for tiden... er litt giddalaus for tiden, men regner med det tar seg opp når jeg begynner på jobb igjen.. og ikke bare trør hjemme:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med familieforøkelsen.
  Så kule kort du har laget :D

  SvarSlett