søndag 9. mai 2010

Tilbake etter lang bloggpause.

Hei igjen. Da er pc'en min reparert og konfirmasjonen i huset overstått, så da kan jeg forsøke og blogge litt igjen. Det har vært travle uker med jobb og konfirmasjonsforberedelser, og nå går jeg eksamensuker i møte sammen med 10. klassen min. Klassetur skal vi også på, så det er mye å se fram til.

Litt scrapping har det alikevel blitt tid til. Jeg var skikkelig produktiv på treffet på Setermoen for noen uker siden, jeg fikk laget 15 (!) LO'er på en dag og noen kort dagen etterpå. Det betyr at konfirmanten i huset fikk et velfylt album til konfirmasjonsdagen, med masse nye sider å kikke på. Det var noe av det første han hev seg over på gavebordet og jeg kan vel med sikkerhet si at det ble satt pris på. <3 Jeg skal vise dere sider derfra senere.

I dag tenkte jeg å vise to konfirmasjonskort, til gutt og jente. Jo eller, det er faktisk 7 til sammen. ;)
På skolen pleier vi å sende telegram til konfirmantene våre, så dette er sik de ble seende ut i år.  


Takk til dere som stadig vekk kikker innom bloggen her, på leit etter nytt den siste tiden. Noen vet jeg hvem er, for dere legger igjen fine kommentarer innimellom, mens andre er mer anonyme, men jeg synes det er trivelig å se at så mange kikker innom her. Ha en fin dag!

3 kommentarer:

 1. så fint å se at du er aktiv her inne igjen - er stadig vekk innom, men jeg skjønner du har hatt d travelt, Lisa! Vel overstått konfirmasjon! Utrolig lekre konfirmasjonskort - du er helt konge!!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med vel overstått konfirmant!
  Supre kort du har laget:) Gleder meg til du viser frem alt det flotte du laget på Setermoen. Du var VELDIG EFFEKTIV, og LOene ble bare superflotte. Håper vi snart kan møtes til treff igjen!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med overstått konfirmasjon. Skjønner godt at albumet ble satt pris på. Han vet nok hvor mye arbeid du har lagt ned i bildene og LO, og som du selv sa; det er bilder som betyr noe for han.
  Dette var flotte telegrammer!! :-)

  SvarSlett