torsdag 31. desember 2009

kort til en musikalsk og sprek 50-åring



Når sjefen fyller år, så må det ordnes kort, ikke sant?
Musikalsk og sprek som hun er, så måtte det bli slik som dette.
Innside og bakside av kortet:

lørdag 19. desember 2009

Kort i tegneseriens tegn

Her er to kort jeg ikke har vist før.
Det første er helt enkelt, men ganske flott kort til min guddatter som hadde sin første bursdag nå i høst. Ole Brumm er jo bare herlig!



Det andre er et bursdagskort med min favoritt Tommy på. Ikke rart at jeg kan ha det moro i jobben min når jeg tenker på hva Tommy ville gjort i enkelte situasjoner. Hahaha. Tommy ruler!



Ikke mye julestemning i dagens blogging fra meg, men nå skal det pyntes litt julehus her og de siste gavene skal pakkes inn. Nå går dagene fort mot jul, dere! Har dere alt klart nå?

tirsdag 15. desember 2009

Bare 9 små dager igjen.



Ja, jeg gleder meg til jul! Nå er det bare to dager igjen til vi tar julefri!

Her er to kort fra novemberproduksjonen.Begge er laget på treff. Ett julekort og et bursdagskort på bestilling. Katt skulle være tema og jeg må si at jeg liker måten kattekortet er satt opp på og måten det lukkes. Inspirert av Lene på Arctic scrapbooking Takk til Bente for lån av herlige kattestempler!


søndag 13. desember 2009

tredje søndag i advent



Tenk det er bare 11 små dager igjen til julaften. I dag har vi pyntet pepperkakehus og bakt kokosmakroner, laget ristopper og havrekuler. Fra før av er kranskekakestengene i boks. Senere i uken skal det bakes Sarah Berhard - for aller første gang, de er anbefalt av så mange at nå må jeg bare forsøke meg. Ja, så skal det stekes krumkaker også. ;)

På scrappefronten skjer det litt også, men ikke alt kan vises her enda. :))
Disse julekortene er laget med Graphic 45 sitt flotte juleark. Enkle, men veldig fine synes jeg.





fredag 11. desember 2009

Flere bokmerker

November har vært den store bokmerkemåneden for meg, for det var mange bestillinger på bokmerker til jul. Det er jo den perfekte venninnegaven, eller hva, sammen med ei god bok eller sammen med litt nydelig te. Ekstra hyggelig er det jo å vite at mine bokmerker havner under juletre og i julekalendere over hele landet.









Nå går vi inn i den tredje av adventshelgene og det er bare 13 dager igjen til julaften. Nå gjelder det å bli ferdig med de siste gavene som skal sendes, skrive julekortene, rydde i huset og kanskje få laget litt flere julekaker. Aller helst skulle man jo ha scrappet litt og det ser ut til at det blir en del altered esker og godis fra oss i år. Koselig å gi i alle fall. Hektiske dager, man husk å nyte stundene. Hvordan er din julestri?

søndag 6. desember 2009

Nye kort og nytt bloggdesign

Siden vi nå har andre søndag i advent, så tenkte jeg at det ville vært fint med litt nytt i bloggen her, både nye kort til jul og nytt bloggdesign. Forandring fryder.

Jeg har laget en del julekort i det siste og forsøker å lage flere i samme design når jeg først er i gang. Engler er mye brukt i år. :)


Disse tre er 10x10 cm, lekker størrelse for julekort, egentlig.






Jeg synes dagene raser frem mot jul nå, det er nesten så jeg ikke synes jeg får tid til å nyte adventstiden. So litle time, so much to do. Siden vi tenner lys for håp og glede i dag, så er mitt lille og håp for scrappetiden min, at det skal bli mye tid og mye glede i året som kommer for denne flotte hobbyen.